Džino ir granatų kokteilis – kūrybinga kulinarija

Džino ir granatų kokteilis – kūrybinga kulinarija



Džino ir granatų kokteilis – gaivus ir gražus kokteilis, puikiai tinkantis visą žiemą – nuo ​​gruodžio švenčių iki Valentino dienos.

Vargšas Džinas. Tiek daug žmonių, kuriuos pažįstu, mėgstančių degtinės kokteilius, užmerkia akis į viską, kas yra su džinu. Kokia gėda; šis džino ir granatų kokteilis yra puikus pavyzdys, kodėl jiems reikia suteikti džinui galimybę.

Deja, jis turi gerą reputaciją. Reputacija, kad ji turi Kalėdų eglutės kvapą ir skonį! Taip, kadagiai yra džino distiliavimo proceso dalis, bet aš pastebėjau, kad kadagio kiekis ir kitų augalų derinys daro didžiulį skirtumą.

Norite išsaugoti šį receptą?

Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!

Galite pasirinkti perkošti šį kokteilį, nors aš to nedariau. Man patinka citrusinių vaisių pojūtis burnoje, kuris yra toks pat akivaizdus, ​​kaip ir dugne pasislėpę granatų žiedeliai.

Butelis naujojo Amsterdamo džino

Naujasis Amsterdamas laikomas šiuolaikiniu džinu. Jame pastebimos citrusinių vaisių natos, o kadagis yra ne toks ryškus. Maniau, kad šiame kokteilyje tai nuostabu. Rimti džino kritikai apgailestauja dėl to, kas man patinka, taigi, jei jums patinka „Bombay Sapphire“, greičiausiai taip nebus. Man patinka abu skirtingi kokteiliai.

Kitą kartą, kai nuspręsite pasiimti bet kokį džino butelį, pažiūrėkite į sudedamąsias dalis. Nepaisant to, kad kadagys yra nuolatinis distiliavimo produktas, skirtingi prekės ženklai apima skirtingus augalus. Man patiko kai kurie prekių ženklai, o kiti… gal ne taip.

Nežinau, kaip jūs, bet aš vengiau visko, dėl ko reikėjo naudoti granatus; Juos naudoti buvo labai nepatogu, ir nors aš juos myliu, dėl netvarkos buvau atokiau.

Išbandžiau įvairias „gudrybes“, kad pasiekčiau jų lobį, sėklas, ir niekas neveikia taip gerai, kaip vienas paprastas metodas, kurį dabar naudoju.

Vadovaudamiesi patarimais iš kultūros, iš kurios jie kilę; tai taip paprasta ir taip gerai veikia. Peržiūrėkite šį įrašą, kad sužinotumėte geriausią granatų sėklų būdą; išties lengva pasigaminti šį džino ir granatų kokteilį.

Kai esate pasirengęs žengti tikėjimo šuolį, šis kokteilis yra puikus pirmasis žingsnis. Tačiau aš padariau keletą džino kokteilių, kuriuos labai mėgstu, galbūt norėsite šiek tiek paeksperimentuoti ir su džinu!

PIN IT! „Džino ir granatų kokteilis“

Martini taurė su raudonojo džino ir granatų kokteiliu.

Džino ir granatų kokteilis

Barbara Baker

Skanus ir paprastas kokteilis, kuriame dera džinas, citrinos ir granatų sultys.

Paruošimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 10 minučių

Kursas Kokteiliai, Vaisiai

Virtuvė Amerikos

Porcijos 2 Kokteiliai

Kalorijos 191 kcal

  • 4 uncijų džinas
  • 2 uncijų granatų sultys
  • 2 uncijų citrinos sultys šviežiai spaustų
  • 1 uncija paprastas sirupas
  • Atvėsinkite 2 martinio taures. Į kiekvieną martinio stiklinę įpilkite maždaug 10 granatų sėklų.

  • Į kokteilių plaktuvą iki pusės pripildykite ledo. Į kokteilių plaktuvą supilkite džiną, granatų sultis, citrinos sultis ir paprastą sirupą. Stipriai purtykite kokteilį 30 sekundžių.

  • Supilkite kokteilį į dvi stiklines.

Mitybos faktai

Džino ir granatų kokteilis

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.

raktinis žodis kokteiliai, džinas, citrina, granatai



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -