Kiaušinis ir grybas maišykite keptuvę

Labiausiai paguodžiantis patiekalas kiaušinių mėgėjams yra virti įvairius kiaušinių kepimo patiekalus kreminėmis ar traškiomis versijomis. Šis kiaušinis ir grybų maišymas yra vienas iš greičiausių mano garnyrų, pasižyminčių jūros gėrybėmis panašiu skoniu, kreminiu kiaušiniu ir gerai subalansuotu rudu padažu.


Naudojamas grybas
Šiame recepte naudojamas grybas yra paplūdimio grybas. Jie yra mažyčiai grybai su natūralia krabų pavidalo tekstūra. Mes turime keletą gražių jų kinų vardų, tokių kaip 蟹味菇 ir 海鲜菇, kurie reiškia atitinkamai į krabų skonio grybą ir jūros gėrybių grybą. Virdami, paplūdimio grybai gali absorbuoti maišant padažo skonius ir tapti minkštais, švelniais ir skaniais.
Palyginti su kitais grybais, tokiais kaip austrės ar karalių austrės, kurios yra ypač mažos, grybai yra tinkamas maišymo kepimo ingredientas.


Ar galima naudoti kitus grybus?
Taip, paplūdimio grybus galite pakeisti austrių grybais. Tačiau nepamirškite supjaustyti didelių gabalų į mažesnius.
Auksinės adatos grybai yra dar vienas puikus pasirinkimas. Jie turi gražią traškią tekstūrą, palyginti su paplūdimio grybais. Nors patiekalas praras jūros gėrybių skonį, jis duoda kitokią, bet traškią tekstūrą.
Nerekomenduoju naudoti kitų tipų, pavyzdžiui, „Shiitake“ grybų ar karaliaus austrių grybų, nes jie negali atitikti kreminių kiaušinių skonio.
Ką tarnauti su tuo?
Daugeliu atvejų mes patiekiame šį kreminį jūros gėrybių skonio grybą ir kiaušinių maišymo keptuvę su garuose suteptais ryžiais, tačiau jie taip pat gali būti patiekiami su skrebučiais ar makaronais.
Beje, aš taip pat rekomenduosiu jį suderinti su kai kuriomis lengvomis sriubomis.


Sumaišykite tamsiame sojos padaže
Palyginti su klasikiniu rudu padažu, aš pridėjau nedidelę tamsios sojos padažo dalį, kuri gali suteikti patiekalui gilesnę spalvą.
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Nuimkite paplūdimio grybų šaknis ir greitai juos nuplaukite po tekančiu vandeniu, jei norite juos plauti.
Pirmiausia sumaišykite kukurūzų krakmolą su vandeniu, tada kiaušinius įmeskite į dubenį. Įpilkite druskos, sojos padažo, austrių padažo ir kukurūzų krakmolo ir vandens mišinio (maišoma kartu santykiu 1: 2). Gerai išmaišykite ir atidėkite vėlesniam naudojimui. Tai taip pat yra mūsų kinų rudojo padažo pagrindas. Užuot maišę česnaką padaže, mes kepsime česnaką grybais.
Kepkite grybus
Įkaitinkite virimo aliejų: Aš naudoju daržovių virimo aliejų, tačiau sviestas puikiai veikia, jei jums labiau patinka stipresnis skonis. Įpilkite česnako griežinėlių ir kepkite iki aromatinės. Tada įdėkite mygtuko grybus į aliejų 1-2 minutes, kol vanduo nebebus, ir jie pasidarys šiek tiek sušvelninti ir suminkštinti.
Pusę grybų perkelkite į kiaušinių mišinį. Gerai sumaišykite.


Supilkite padažo mišinį į likusius grybus puode. Kai padažas tampa gerai sutirštėjęs, perkelkite jį.




Surpkite kiaušinį
Supilkite kiaušinių mišinį ir leiskite jam išlikti 3–5 sekundes, kol jis burbuliuoja.
Sulėtinkite ugnį ir švelniai išmaišykite, kad kiaušinis būtų priklijuotas iki keptuvės dugno. Kai kiaušinių mišinys sukietėja keptuvės apačioje, pastumkite jį į vieną pusę, kad naujas kiaušinių mišinys galėtų tekėti į erdvę. Pakartokite šį veiksmą kelis kartus, kol kiaušiniai bus paruošti iki lygaus ir varškės konsistencijos.
Ant plakto kiaušinio viršaus įpilkite grybų su rudu padažu. Tai mūsų skanus, kreminis grybas su kiaušiniu.




- 3 kasas. daržovių virimo aliejus arba naudokite sviestą
- 2 Žalieji svogūnai kapotos
- 1 dėžutė Paplūdimio grybai kieta šaknis pašalinta
- 2 gvazdikėliai česnakai
Kiaušinių mišinys
- 4 dideli kiaušiniai kambario temperatūra
- 1/4 TSP. druska
- žiupsnelis pipirai
Krakmolo vanduo
- 1 kasas. lengvas sojos padažas + 1 šaukštelis. Tamsus aš padažas
- 1/4 TSP druska padalintas
- 1 kasas. kukurūzų krakmolas
- 1/2 puodelis vanduo
- 1 kasas. austrių padažas
Nuimkite paplūdimio grybų šaknis ir greitai nuplaukite po tekančiu vandeniu, jei norite jas plauti, o tada smulkiai supjaustykite šukutes.
Pirmiausia sumaišykite kukurūzų krakmolą su vandeniu, tada kiaušinius įmeskite į dubenį. Įpilkite ¼ šaukštelio druskos, vieną arbatinį šaukštelį lengvojo sojos padažo, austrių padažo ir kukurūzų krakmolo ir vandens mišinį (maišoma kartu santykiu 1: 2). Gerai išmaišykite ir atidėkite vėlesniam naudojimui. Tai taip pat yra mūsų kinų rudojo padažo pagrindas. Užuot maišę česnaką padaže, mes kepsime česnaką grybais.
Kepkite grybus ir padarykite grybų viršų
Įkaitinkite virimo aliejų: Aš naudoju daržovių virimo aliejų, tačiau sviestas puikiai veikia, jei jums labiau patinka stipresnis skonis. Įpilkite apie 2 šaukštus virimo aliejaus, įpilkite česnako griežinėlių ir kepkite iki aromatinės. Tada įdėkite mygtuko grybus į aliejų 1-2 minutes, kol vanduo nebebus, ir jie pasidarys šiek tiek sušvelninti ir suminkštinti.
Pusę grybų perkelkite į kiaušinių mišinį. Gerai sumaišykite.
Supilkite padažo mišinį į likusius grybus puode. Kai padažas tampa gerai sutirštėjęs, perkelkite jį.
Surpkite kiaušinį
Supilkite kiaušinių mišinį ir leiskite jam išlikti 3–5 sekundes, kol jis burbuliuoja.
Sulėtinkite ugnį ir švelniai išmaišykite, kad kiaušinis būtų priklijuotas iki keptuvės dugno. Kai kiaušinių mišinys sukietėja keptuvės apačioje, pastumkite jį į vieną pusę, kad naujas kiaušinių mišinys galėtų tekėti į erdvę. Pakartokite šį veiksmą kelis kartus, kol kiaušiniai bus paruošti iki lygaus ir varškės konsistencijos.
Kalorijos: 366Kcal | Angliavandeniai: 10g | Baltymas: 12g | Riebumas: 31g | Sočiųjų riebalų: 6g | Polinesočiųjų riebalų: 14g | Mononesočiųjų riebalų: 8g | Trans riebalai: 0,2g | Cholesterolis: 327mg | Natris: 1275mg | Kalis: 187mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 595Iu | Vitaminas C: 3mg | Kalcis: 69mg | Geležis: 2mg

