7 geriausi veganų restoranai Venecijoje

7 geriausi veganų restoranai Venecijoje


57 peržiūros

Venecija yra viena garsiausių pasaulio gurmanų vietų. Miestui, turinčiam tokias gilias kulinarines tradicijas, jis stebėtinai draugiškas veganams. Italijos miestai nėra garsūs savo augaliniais patiekalais, tačiau Venecijos veganiškų patiekalų kokybė įrodo, kad tai gana klaidinantis stereotipas!

Prieš pradėdamas savo Venecijos maisto turaitikriausiai būčiau sakęs, kad būti veganu Venecijoje būtų gana sudėtinga. Plaukiojančiame mieste viskas tikrai pasikeitė – veganizmas populiarėja, o klasikinių patiekalų be gyvūnų versijos pasirodo meniu beveik visose apylinkėse.

Jei Venecijoje ketinate veganą, tai yra vietos, kurių negalite praleisti.

La Tecia Vegana

Nuotraukų kreditas: La Tecia Vegana

La Tecia Vegana Dorsoduro mieste yra labai populiarus tarp veganų Venecijoje, nes jis suteikia jums tipiškų itališkų restoranų patirties, bet su visiškai augaliniu meniu.

Tai ne tik vienas geriausių veganiškų restoranų mieste, bet ir turi būdingas dekoras kad jis būtų atsarginis. Iš pažiūros niekada nesužinosite, kad tai nėra tipiška vietinė užkandinė, nes ji gali pasigirti kaimiški mediniai stalai, blankus apšvietimas ir puikus vyno sąrašas.

Mano draugas rekomendavo išbandyti ravioliai čia, o tai labai palengvino mano sprendimų priėmimo procesą. The makaronai buvo švieži, naminiai ir tešliniaisu pikantiškas seitano ir miško kiaulienos grybų įdaras. Man patiko pridėjimas anakardžių riešutų, pridedant subtilaus, sviestinio traškumo.

Jei jums reikia pailsėti nuo ledų ir desertui sugalvoti ne veganišką želato, tiramisu tikrai pasiseks. Viskas iš švelnūs, mieli moteriški piršteliai į rich migdolų kremas buvo pagamintas be pieno produktų, bet, tiesą sakant, niekada nebūčiau atspėjęs.

La Tecia Vegana (€ €) – Calle dei Secchi, 2104, 30123 Venezia VE, Italija – nedirba kiekvieną pirmadienį ir sekmadienį, dirba nuo antradienio iki penktadienio nuo 18:00 iki 22:30 ir kiekvieną šeštadienį nuo 12:00 iki 14:30 ir nuo 6: 22.00–22.30 val.

La Zucca

La_Zucca_Venecija

Nuotraukų kreditas: La Zucca

Į Santa Croce plotas, La Zucca yra vegetariškas restoranas. Nors tai nėra visiškai be gyvūnų, meniu yra keletas neįtikėtinų veganiškų patiekalų ir be glitimo.

Nuo tada, kai pirmą kartą apsilankiau, trokštu sugrįžti į šią vietą. Tai visų pirma dėl maisto, bet man jie taip pat patiko jauki, medinė valgomojo zona su tamsiai žaliomis detalėmis ir aplinka kanalo pusėje.

Meniu keičiasi dažnai, o kartais ir kasdien, priklausomai nuo turimų ingredientų ir sezono. Mano apsilankymo metu jie buvo išpirkę iš legendinės lazanijos, todėl užsisakiau dirbtinis ėrienos ragu vietoj to. Galbūt kalbu per anksti, bet prireiks daug, kad lazanija užpiltų šį patiekalą!

Jį sudarė naminė šilkinė tagliatelle ir a žolinis ragu, kuris sugebėjo užfiksuoti tvirtą ir žolingą ėrienos pobūdį. The aštraus baziliko ir kartaus saldaus peletrūno užuominos ryškų pomidorų ragu suteikė šiek tiek sudėtingumo..

La Zucca (€ €) – Sestiere Santa Croce 1762, 30135 Venezia VE, Italija – dirba kiekvieną pirmadienį–šeštadienį nuo 12:30 iki 14:30 ir nuo 19:00 iki 22:30, uždaryta kiekvieną sekmadienį.

VgOloso

VgOloso_Venecija

Nuotraukų kreditas: VgOloso

Mestrė yra nepaprastai neįvertinta gastronomijos vieta, ir aš čia sutikau VgOlosopuiki vieta veganiškam maistui Venecijoje.

„VgOloso“ išlaiko pusiausvyrą tarp pramoninio ir žemiško jo dizaine. Man patiko, kaip plieno pilkos sienos ir glotni juoda apdaila sušildė minimalistinius medinius baldus ir ryškius raudonus laiptus.

Polpette – patiekalas, pagamintas iš sultingų itališkų kotletųiškart patraukė akį, bet nusprendžiau pradėti nuo kai kurių focaccia. Be to, kad focaccia yra visiškai veganiška, ji yra tarp geriausias maistas Italijojetodėl jį privalo išbandyti augalinės kilmės valgytojai.

Pirmiausia atvyko padavėjas su focaccia ir įtraukimu šiek tiek aštrūs špinatai ir rūgštūs pomidorai padarė elastinga, alyvuogių aliejumi užpilta tešla dar skaniau.

Jie buvo puikus užkandis polpette, kuriai buvo naudojamas mišinys riešutiniai raudonieji ryžiai, kreminiai avinžirniai ir apibarstyti lazdyno riešutai, kad sukurtų sodrią tekstūrą. Tarp dekadentiškas pomidorų padažas ir mėsos kukulių mišinystai buvo geriausias tradicinio itališko recepto variantas, kurį kurį laiką bandžiau.

VgOloso (€ €) – Via Giovanni Pascoli, 11/c, 30171 Venezia VE, Italija – dirba kiekvieną pirmadienį ir antradienį nuo 12:00 iki 15:00, nuo trečiadienio iki penktadienio nuo 10:00 iki 15:00 ir nuo 17:00 val. 22:00 val., šeštadienį nuo 18:00 iki 23:00, uždaryta kiekvieną sekmadienį.

Fry's

Frary_Venecija

Nuotraukų kreditas: Fry's

Norėdami sužinoti nuostabiausią Viduržemio jūros ir Artimųjų Rytų maisto mišinį Venecijoje, turite apsilankyti Fry's San Polo mieste.

„Frary's“ tapo tokia populiaria vieta keliautojams veganams, kad daugelis žmonių nustemba sužinoję, kad meniu nėra visiškai be gyvūninės kilmės produktų. Tačiau tai yra puiki vieta visiems, kurie lankosi mieste su ne veganų kelionių draugais.

Man patiko kaip keista ir spalvinga visko buvo, nuo tapetų iki plokščių. Darbuotojai čia taip pat nusipelnė šūksnio, nes pastebėjau, kad jie bėga per meniu su kiekvienu klientu. Tačiau mano atveju jau turėjau gana gerą idėją apie tai, ką užsisakiau.

Kelias dienas troškau kai kurių falafelis ir humusasir žinojau, kad čia rasite geriausių dalykų. Per kelias minutes baigiau beveik visą porciją lygus, žvarbus humusas ir įveikiau kiekvieną paskutinį kąsnį traškūs, česnakiniai falafeliai.

Fry's (€ €) – Fondamenta Frari, 2558, 30125 Venezia VE, Italija – Fondamenta Frari, 2558, 30125 Venezia VE, Italija – dirba kiekvieną dieną nuo 11:30 iki 15:00 ir nuo 18:00 iki 23:00.

Ital Indija

Ital_India_Venecija

Nuotraukų kreditas: Ital India

Jei kada nors sunku rasti veganišką restoraną, visada verta ieškoti, kur patiekiamas indiškas maistas. Mano pasirinkta indiška užkandinė Venecijoje yra Ital Indijamėgstamas veganų ir daržovių Cannaregio.

Viduje pastebėjau daug linkteli į indiško dekoro stiliussu fone skamba gyva tradicinė muzika, papildanti kūrybinį meno kūrinį ir ryškius apmušalus.

Apsilankęs pas savo draugą, kuris yra veganas, sužinojau, kad čia esantys virėjai mielai gamina daugelio patiekalų be gyvūnų versijas. Tai reiškia, kad galite turėti dar daugiau pasirinkimo, nei galėjote pagalvoti! Nusprendžiau išbandyti natūraliai veganišką variantą ir užsisakiau aloo chaat.

Šis patiekalas turėjo a fenomenalus skonių ir tekstūrų derinysįskaitant aštriai keptų bulvių kubeliai ir ugningas, bet vaisinis čatnis su švaria kalendra ir rūgščiomis granatų sėklomis. Geriausia ateiti alkanam, nes porcija buvo tokia didelė, kad turėjau paprašyti dėžutės išsinešimui.

Ital Indija (€ €) – Fondamenta de le Capuzine, 3102, 30121 Venezia VE, Italija – dirba kiekvieną dieną nuo 12:00 iki 23:00.

Budos sielos poilsis

Buda_Soul_Restò_Venecija

Nuotraukų kreditas: Buddha Soul Restò

Jei kitam valgymui ieškote rytietiškesnės patirties, siūlau pridėti Buddha Soul Restò Lido mieste į savo sąrašą.

Atvykau čia priešpiečių, kai paskutinį kartą lankiausi saloje, ir mane iškart sužavėjo, kaip tai daroma vintažinio stiliaus restoranas turėjo tokį įvairų azijietišką meniu. Trumpai tariant, tai tokia vieta, kur jaučiau, kad galėčiau mėgautis tarptautiniais pasiūlymais nepaaukodamas Itališka atmosfera!

Jų meniu daugiausia pateikiami indiški ir tailandietiški receptai, tačiau yra keletas kitų Azijos įtakų. Jų vegan pad Thai buvo vienas perkamiausių čia, ir aš nekantravau jį išbandyti.

Jame buvo daug tų pačių ingredientų kaip ir mėsa užpildytoje versijoje, tačiau vietoj to buvo tofu. Skonių derinys buvo puikus, ir kempinė tofu ir švelnūs ryžių makaronai sugėrė saldžiarūgštį tamarindą, sūrų sojų padažą, traškias morkas ir mėsiškus svogūnus.

Budos sielos poilsis (€ €) – Via Gran Viale, 28, B, 30126 Venezia VE, Italija – dirba kiekvieną pirmadienį, antradienį, ketvirtadienį ir penktadienį nuo 12:00 iki 14:15 ir nuo 18:00 iki 22:00, šeštadienį nuo 12:00: 00:00-14:15 ir 18:00-22:30, uždaryta kiekvieną sekmadienį.

Antico Forno

Antico_Forno_Venice

Nuotraukų kreditas: Antico Forno

Antico Forno San Polo mieste yra picerija, kurios negalima praleisti bet kuriam veganui Venecijoje. Čia visada yra eilė senos mokyklos išsinešimo vietabet būsite apdovanoti skania veganiška pica, kuria galėsite mėgautis žvelgdami į netoliese esantį Rialto tiltą.

Kai paskutinį kartą buvau čia, nusprendžiau pakeisti savo įprastą dviejų margherita griežinėlių tvarką ir pasirinkau marinara vietoj to. Tiems iš jūsų, kurie nemėgstate veganiško sūrio, ši pica be sūrio yra puikus augalinės kilmės pasirinkimas.

Labiau už viską man patiko tokia bazė, kokia ji buvo plonas, bet tvirtas pakankamai, kad nebūtų permirkęs nuo užpilų. Jas sudarė aštrūs grūsti pomidorai, šiltas česnakas ir pipirinis raudonėlis su šlakeliu žolelių alyvuogių aliejaus.

Antico Forno (€) – Rugheta del Ravano, 973, 30125 Venezia VE, Italija – dirba kiekvieną pirmadienį–ketvirtadienį ir sekmadienį nuo 11:30 iki 22:00 ir kiekvieną penktadienį ir šeštadienį nuo 11:30 iki 22:30.

Išvada

Veganams draugiški restoranai Venecijoje tikrai sužavės augalinius keliautojus, derindami subtilius vietinius mėgstamiausius ir modernius patiekalus iš viso pasaulio. Jei Venecijoje lankotės kaip veganas, būkite tikri, kad greičiausiai turėsite daug daugiau pasirinkimų, nei tikėjotės!



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -