Skonio pašaras: levandos | Atšaldytas žurnalas

Levandos kokteiliuose? Dabar tai mes vadiname „Flower Power“!
Šis kvapnusis žydėjimas laikė daiktus šviežias už baro, pridedant gėrimų botaninės nuojautos popo, kuris jaučia ir nesenstantį, ir visiškai tendencingai.
Savo svajingu, gėlių aromatu, levandos gerai žaidžia su viskuo, pradedant nuo džino ir degtinės iki tekilos ir viskio. Tai panašu į tą pastangų šaunų draugą, kuris susitaiko su visais.
Barmenai mėgsta naudoti levandas įvairiais būdais – galvokite apie levandų sirupus, užpiltą dvasią, aromatines miglą ir net kaip gražų purpurinį garnyrą. Jis šviečia klasikoje, kaip levandų kollinai ar levandų gimletas, tačiau taip pat prideda stebinantį drąsų kūrybą, pavyzdžiui, levandų margaritą ar gėlių, imtis senamadiško.
Ilgalaikis levandų patrauklumas yra jo sugebėjimas jausti ir nostalgišką, ir romaną. Nors jos gėlių esmė gali sukelti nesenstančio žavesio jausmą, šiuolaikiniai barmenai nuolat ieško naujų būdų, kaip jį įtraukti – dažnai subalansuodami savo gėlių natas su ryškiomis citrusais, šviežiomis žolelėmis ar saldumo prisilietimu.
Skonio pašaras: levandos
Subtilus, gėlių levandų skonis suteikia unikalų ir subalansuotą saldumą gėrimams ir desertams, taip pat gražų purpurinį atspalvį. Levandos geriausiai tinka kavoms, kokteiliams, limonadams, sodoms ir dar daugiau, o pavasario sezono esmę atneša į jūsų taurę.
Ar žinojai?
Yra daugiau nei 45 skirtingos levandų rūšys, kiekviena turi šiek tiek skirtingą aromatą ir skonį! Anglų levandos dažnai yra kulinarijos naudojimas, įskaitant kokteilius. Levandų eterinė aliejus turi daug galimybių miego, nerimo ir depresijos, infekcijų, plaukų slinkimo ir dar daugiau naudos.
Levandos 75
Ingredientai
- ¾ uncijos. Džinas
- ½ uncijos. Monino levandų sirupas
- ¼ uncijos. Monin Ube sirupas
- ½ uncijos. Šviežios citrinos sultys
- Šampanas
Paruošimas
- Krazės ir įtempimas.
- Suderinkite ingredientus į purtyklę, kad nurodytumėte, išskyrus šampaną.
- Sukurkite ir sukramtykite energingai.
- Įtempkite į atšaldytą stiklą.
- Užpildykite putojančiu gėrimu.
- Įpilkite garnyro ir patiekite.
Sveiki atvykę į skonio sklaidą, jūsų kolonėlę, kurioje rasite naujausio „Buzz“ alkoholinių gėrimų, kokteilių pasaulyje ir visų dalykų, kuriuos supakavo skonis. Nesvarbu, ar tai atskleidžia drąsias naujas tendencijas, dėmesio centre, išskirtinių ingredientų, ar pasinerkite į ekspertų patarimus, mes esame čia, kad jūsų gomurys būtų įkvėptas ir jūsų kūrybiškumas. Panagrinėkime, kas šį mėnesį dreba, maišant ir maišant pramonėje!