Kiaušinis ir kopūstai Maišykite kepti

Trašški susmulkinti kopūstai su pūkuotais ir aromatiniais kiaušiniais aromatiniais, sojos padažu, druska ir cukraus užpilas. Šis kiaušinis ir kopūstų maišymas kepti visada yra geriausias mūsų pasirinkimas žiemos stalui, kai sezono metu yra šviežių kopūstų.


Palyginti su mėsos kepimo patiekalais, kuriems reikia marinuoti, geriausia šio patiekalo dalis yra labai lengva pagaminti. Net pradedantieji gali sukurti puikius skonius, nes abu ingredientai taip gerai sutampa.
Dėl šio recepto kiaušiniai ir kopūstai kepu atskirai, o dar vienu būdu populiarus kai kuriuose Kinijos restoranuose – kiaušinį padengti ant kopūstų ir kepti kartu. Naudodamiesi buvusiu maišymo metodu, galite paragauti kiaušinio ir kopūstų skonio. Antrame būde virš kiaušinio dominuoja kopūstų saldumas ir traškumas.


Kopūstų ir kiaušinių ingredientai Maišykite kepti
Mums reikia tik trumpo ingredientų sąrašo šiems kopūstams ir kiaušinių maišymo kepimui.
- Kopūstai: Pabandykite išsirinkti tuos, kuriems yra sunkios galvos ir ryškios žalios spalvos. Aš juos susmulkinau maišant, bet jūs galite naudoti rankomis supjaustytą arba supjaustyti į gabalus.
- Kiaušinis Švieži ir aukštos kokybės kiaušiniai žymiai pagerina šio patiekalo skonį.
- Česnakai: maltas česnakas; Įpilkite česnakinio aromato su pjaustytu imbieru.
- Imbieras: Imbieras padeda pašalinti bet kokį nemalonų nelyginį skonį ir palikti gerą pusę.
- Aš esu padažas: Tai prideda druskos ir pikantiško sojos skonio. Negalima pasinerti į sojos padažą. Tai padeda viską sujungti.
- Druska Suteikia pagrindinį sūrų skonį.
- Tailando pipirai: Pasirinktinai pridėkite karšto prisilietimo, kuris yra 100% suasmenintas.
Po plovimo nusausinkite kopūstus.
Pagrindinis puikus skonio kopūstų ir kiaušinių maišymo pakepinimas yra kopūstų nusausinimas po skalbimo. Mano mėgstamiausias būdas yra plauti kopūstų lapus po vieną, o po to, prieš pjaustydami ar susmulkinkite rankomis, kruopščiai juos nusausinkite.
Ankstesniame kopūstuose ir kiaulienos maišymo kepimo recepte aš pristatiau gražų įrankį „The Salad Drainger“. Pagrindinis šio patiekalo žingsnis yra įsitikinti, kad vandens nėra Pridedama. Vanduo sugadina skonius.
Žingsniai
Kiaušinį išplakite žiupsneliu druskos ir pipirų, tada padarykite kiaušinio peštynes. Perkelti.
Tada įpilkite šiek tiek aliejaus, kad keptumėte česnaką ir imbierą, kol jie bus aromatiniai. Įdėkite kopūstus ir pakepkite iki minkštos.


Grįžkite į plaktą kiaušinį; Įpilkite druskos ir pipirų, lengvą sojos padažą ir tailandietišką pipirą, jei naudojate. Viskas gerai sumaišykite. Tai viskas.


Ką tarnauti
Vegetarams tai gali būti idealus pagrindinis patiekalas. Tai puikus garnyras dideliems „Ricer“ žudikų patiekalams, tačiau jam trūksta daržovių, tokių kaip raudonas troškintas kiaulienos pilvas ir traškiai keptas kiaulienos pilvas.
Komandų maistui garuoti ryžiai yra idealūs degtukai, tačiau makaronai ar net garuose pagamintos bandelės gali būti reikšmingos.
Jei kada nors girdėjote apie kinų mėsainius, turime vegetarišką versiją, kurioje daugiausia su kiaušiniais ir kitomis susmulkintomis daržovėmis. Supjaustykite MO ar bandeles į pusę ir padėkite į vidų maišytą keptuvę. Oho, nepamirškite patiekimo su blynais, pasidalydami tuo pačiu „Moo Shu“ patiekalų būdu.




- 1/4 Vidutinio dydžio kopūstai nuplauti, visiškai nusausinti ir tada susmulkinti
- 2 dideli kiaušiniai Išplaktas nedideliu žiupsneliu druskos ir peperio
- 2 česnako skiltelės maltas
- 1 nykščio imbieras maltas
- 3 kasas. daržovių virimo aliejus padalintas
- 1/8 TSP. druska
- 1/8 TSP. pipirai
- 1 kasas. lengvas sojos padažas
- 2 šviežios mažos tailandietiškos paprikos supjaustytas ratu
Nuplaukite kopūstą, o tada rankomis susmulkinkite į mažus gabalėlius. Visiškai nusausinkite.
Išplakite du kiaušinius su žiupsneliu druskos ir pipirų.
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir supilkite plaktą kiaušinį. Kai kiaušinis pradės tvirtinti, suskaidykite jį į mažus gabalus. Perkelti.
Įpilkite šiek tiek aliejaus, jei keptuvėje liko aliejus, kepkite imbierą ir česnaką iki aromatinės. Įpilkite kopūstų. Kepkite maždaug 1 minutę, kol pasidarys minkšta.
Grąžinkite kiaušinį, įpilkite lengvojo sojos padažo, papildomos druskos ir pipirų, taip pat tailandietišką pipirą, jei naudojate.
Viskas gerai sumaišykite, o šie greiti kopūstai ir kiaušinių maišymo kepti yra paruošti.
Kalorijos: 299Kcal | Angliavandeniai: 9g | Baltymas: 8g | Riebumas: 27g | Sočiųjų riebalų: 5g | Polinesočiųjų riebalų: 14g | Mononesočiųjų riebalų: 7g | Trans riebalai: 0,2g | Cholesterolis: 164mg | Natris: 497mg | Kalis: 296mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 349Iu | Vitaminas C: 43mg | Kalcis: 78mg | Geležis: 2mg