Tailando larb - skonis Malaizija


Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.

Tai Tailando larb Receptas yra vienas iš mano mėgstamiausių greitų patiekalų – juicy, česnakinė kiauliena su šviežiomis žolelėmis, visi suvyniotos į traškias salotas ir patiekiamas su drąsiu, aštraus panardinamu padažu. Jis yra lengvas, supakuotas su skoniu ir susideda vos per 30 minučių. Puikiai tinka mažai angliavandenių pietums ar linksma, rankų vakarienė.

Autentiškas kiaulienos lervos receptas

LARB yra kvapnios ir sveikos maltos mėsos salotos iš Šiaurės Tailando ir Laoso, ir tai yra vienas iš mano absoliutų mėgstamiausių. Nors aš tikiu, kad tai kilo iš Laoso, tai Lengva Kiaulienos lervos receptas yra įkvėptas naujausio numerio Maistas ir vynas Žurnalas. Paprastai LORB patiekiami su žaliomis daržovėmis, ir tai yra puikus traškų salotų įvyniojimų įdaras.

Aš esu iš Malaizijos, kuri iš esmės yra Pietryčių Azijos sankryža, todėl regioninės virtuvės mano širdyje užima ypatingą vietą. Tai Tailando LARB receptas Pataikoma į visas tinkamas natas: pikantiškos, česnakinės kiaulienos, šviežios žolelės ir tobulai subalansuotas panardinimo padažas – saldus, sūrus, aštrus ir rūgštus. Tai skonio sprogimas kiekviename kąsnyje!

Norėdami surinkti, šaukštą šiek tiek maltos kiaulienos, įdarytos į salotų lapo centrą, pasimerkite su panardintu padažu, apvyniokite jį ir mėgaukitės! Jei jums tai patinka ypač aštrus, įpilkite supjaustytų tailandietiškų čili, tačiau įspėkite, kad jis gali būti gana karštas.

Šis patiekalas yra greitas, sveikas ir supakuotas su ryškiais skoniais. Nesvarbu kiaulienos lervų salotų įvyniojimai pateks į vietą! Būtinai peržiūrėkite mano patarimus, kad šie kiaulienos lervai taptų taip, kaip jie daro Tailande!


Kodėl šis receptas išsiskiria

Lengvas tailandietiškas lervas su salotų įvyniojimais ir paryškintu, pikantišku panardinamu padažu.
  • Autentiškas skonis, be šurmulio. Čia nėra skiedinio ir pestle, tiesiog paprasti ingredientai, kurie išryškina tą tikrąjį LARB skonį.
  • Sultinga, česnakinė kiauliena. Švelni malta kiauliena su česnaku, umami ir karamelizuoto saldumo užuomina. Tai skonio bomba.
  • Nenugalimas panardinimo padažas. Burnoje tirpsta saldžiai, rūgštus, sūrus ir aštrus, kuris pagerina kiekvieną kąsnį.
  • Sveikas ir lengvas. Šis patiekalas, supakuotas su baltymais ir šviežiais ingredientais, yra lengvas, tačiau vis dar labai patenkintas.

Ingredientai, kurių jums reikės

Tailando lervos ingredientai.

Norėdami gauti visą ingredientų informaciją, peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią receptų kortelę.

Pakaitalai

  • Žalioji kiauliena – jei norite lieknesnės versijos, pakeiskite kiaulieną, skirtą maltui vištienai, kad atliktumėte vištienos salotų įvyniojimus, arba naudokite maltą jautieną. Norėdami rasti augalų pagrindu, patikrinkite mano veganiškų salotų įvyniojimus. Aš čia nerekomenduoju malti kalakutienos – ji paprastai būna per sausa ir taip pat nesugeria skonių.
  • „Butterhead“ salotos – taip pat galite naudoti ledkalnių salotas ar romainą. Abu yra traškūs, tvirti ir suteikia puikų traškumą su kiekvienu kąsniu.

Kaip padaryti tailandietišką

Kiaulienos lervos salotos įvyniojamos su skaniu panardinamu padažu šone.

Tiesiog sumaišykite viską kartu Panardinantis padažas Į mažą dubenį ir duokite jam gerą šluotelę, kol viskas gražiai sumaišys. Galite palikti jį, jei netrukus jį naudojate, arba iššokite į šaldytuvą, kol būsite pasiruošę valgyti.

Ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Išmesti į česnaką Ir leisk jam šnibždėti, kol taps auksinis ir kvepia nuostabiai. Tada Pabarstykite cukraus Ir išmaišykite jį maždaug 20 sekundžių – pradės tirpti ir pridės šiek tiek saldumo prie pagrindo.

Dabar Įpilkite kiaulienos į keptuvę ir virkite ją per vidutinio stiprumo šilumą. Suskirstykite jį į mažus gabalėlius, kai jis virtas, ir maišykite, kol jis visiškai iškeps, kai nėra rožinės spalvos – turėtų užtrukti apie 4 minutes. Kai tik jis bus paruoštas, Įmaišykite žuvies padažą ir sojos padažątada Pagardinkite druska ir pipirais pagal tavo skonį. Išjunkite ugnį, perkelkite jį į dubenį ir kol kas atidėkite.

Gerai, paimkite šaukštą ar du iš maltas kiaulienos įdaras—Dependaka, koks didelis jūsų salotų lapas – ir Padėkite jį į centrą. Papuoškite dalį to skanaus panardinančio padažo ant mėsos, tada apvyniokite salotas aplink ją. Paimkite kąsnį ir mėgaukitės! Jei jaučiatės nuotykių kupinas ir norite šiek tiek papildomos šilumos, įmeskite keletą Tailando čili – tai jūs turite!


Geriausio tailando larb paslaptys

  • Dėl sultingiausių, skoningiausių lervų, eikite į maltą kiaulieną su daug riebalų – apie 80/20 liesos ir riebalų santykis. Tai palaiko viską, kas gražu ir drėgna, turtingesniu, kvapnesniu užpildymu. Taip pat galite naudoti maltą vištieną ar liesą maltą jautieną, jei esate po lengvesnės versijos – jie abu gražiai sugerkite skonius.
  • Tu gali Padarykite savo lervą taip aštrų, kaip jums patinka! Dėl to autentiško Tailando smūgio pridėkite tailandietiško paukščio akių čili. Pradėkite nuo vieno ar dviejų ir paragaukite. Jei norite daugiau šilumos, eikite į priekį ir įmeskite dar keletą, bet būkite atsargūs – šie maži vaikinai yra aštrus! Jei nesate prieskonių gerbėjas, praleiskite čili ar naudokite ką nors švelnesnio.
  • Žuvų padažas yra žaidimų keitiklis LARB, pridedant tą pikantišką umami skonį. Tačiau ne visi žuvų padažai yra sukurti lygūs. Ieškokite tokių prekės ženklų kaip Raudonasis valtis, trys krabai arba „Magic Chef“. Jie turi tokį švarų, pikantišką skonį be funky, užvaldančio aromato, kurį kai kurie kiti prekės ženklai atneša prie stalo. Patikėk manimi, tai daro didelę įtaką.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu padaryti šį receptą iš anksto?

Jūs tikrai galite padaryti LARB iš anksto! Tiesiog būtinai laikykite mėsos mišinį ir padažą atskirai, kad išvengtumėte šlapio. Kai būsite pasiruošę patiekti, pridėkite šviežių žolelių, kad gautumėte tą skonį. Nors tai bus gerai maždaug 2 dienas, visada geriausia, kai jis švieži!

Kodėl mano LARB sausa?

Jei jūsų LORB yra sausa, gali būti todėl, kad mėsa buvo per liekna, pervirta, arba jūs nepridėjote pakankamai to kalkių žuvų padažo padažo, kad ji būtų sultinga. Įsitikinkite, kad drėgmei naudokite mėsą su šiek tiek riebalų, virkite ją tik tol, kol ji nebebus rausva, ir nepraleiskite padažo – tai raktas, kad viskas būtų gražu ir drėgna!

Ką aš galiu patiekti su LORB, be salotų įvyniojimų?

„Larb“ yra ypač universalus, taigi, nors salotų įvyniojimai yra klasikiniai, galite visiškai jį pakeisti! Pabandykite patiekti jį per keletą garintų jazminų ryžių, kad galėtumėte patogiai pasukti, arba eikite su traškiais ryžių krekeriais, kad galėtumėte smagiai traškėti. Parinktys yra begalinės, todėl būkite kūrybingi, kaip jums tai tarnaujate!

Koks yra geriausias būdas laikyti likusius?

Norėdami laikyti likusius, mėsos mišinį ir šviežias žoleles laikykite atskiruose hermetiškose talpyklose šaldytuve. Kai būsite pasirengę mėgautis, prieš patiekdami tiesiog įmeskite žoleles su LORB. Geriausia valgyti per dvi dienas, kad tos žolelės būtų šviežios ir traškios!

Kiek kalorijų vienai porcijai?

Šis receptas yra tik 217 kalorijų vienai porcijai.

Tailando lervų salotų įvyniojimai, patiekiami ant lėkštės.

Ką tarnauti

Norėdami gauti lengvą ir sveiką savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus:

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.


Kiti tailandietiški receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

Už užpildą

  • Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Įpilkite česnako ir virkite iki auksinės rudos spalvos. Tada įpilkite cukraus ir virkite 20 sekundžių.

  • Įpilkite kiaulienos ir virkite ant vidutinio stiprumo ugnies, suskaidykite mėsą į mažus gabalėlius ir kruopščiai virkite, kol apie 4 minutes neliks rožinės spalvos. Įmaišykite žuvies padažą ir sojos padažą, tada pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išjunkite ugnį, perkelkite į dubenį ir atidėkite.

Surinkti

  • Paimkite šaukštą ar du žemės kiaulienos įdarą (priklausomai nuo salotų lapo dydžio) ir padėkite jį į centrą. Užpilkite panardinimo padažą ant mėsos, apvyniokite salotas aplink ją ir mėgaukitės. Jei jums patinka papildoma šiluma, į savo salotų įvyniojimus galite pridėti Tailando čili, o tai yra neprivaloma.

  • Dėl sultingiausių, skoningiausių lervų, eikite į maltą kiaulieną su daug riebalų – apie 80/20 liesos ir riebalų santykis. Tai palaiko viską, kas gražu ir drėgna, turtingesniu, kvapnesniu užpildymu. Taip pat galite naudoti maltą vištieną ar liesą maltą jautieną, jei esate po lengvesnės versijos – jie abu gražiai sugerkite skonius.
  • Tu gali Padarykite savo lervą taip aštrų, kaip jums patinka! Dėl to autentiško Tailando smūgio pridėkite tailandietiško paukščio akių čili. Pradėkite nuo vieno ar dviejų ir paragaukite. Jei norite daugiau šilumos, eikite į priekį ir įmeskite dar keletą, bet būkite atsargūs – šie maži vaikinai yra aštrus! Jei nesate prieskonių gerbėjas, praleiskite čili ar naudokite ką nors švelnesnio.
  • Žuvų padažas yra žaidimų keitiklis LARB, pridedant tą pikantišką umami skonį. Tačiau ne visi žuvų padažai yra sukurti lygūs. Ieškokite tokių prekės ženklų kaip Raudonasis valtis, trys krabai arba „Magic Chef“. Jie turi tokį švarų, pikantišką skonį be funky, užvaldančio aromato, kurį kai kurie kiti prekės ženklai atneša prie stalo. Patikėk manimi, tai daro didelę įtaką.

Tarnavimas: 4žmoniųAr Kalorijos: 217KcalAr Angliavandeniai: 9gAr Baltymas: 11gAr Riebumas: 16gAr Sočiųjų riebalų: 5gAr Polinesočiųjų riebalų: 3gAr Mononesočiųjų riebalų: 6gAr Trans riebalai: 0,02gAr Cholesterolis: 41mgAr Natris: 901mgAr Kalis: 325mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 7gAr Vitaminas A: 1465IuAr Vitaminas C: 11mgAr Kalcis: 37mgAr Geležis: 1mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -