Drėgno vaisių pyrago receptas – Malaizijos skonis

Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.
Tai greitas ir paprastas drėgno vaisių pyrago receptas puikiai tiks bet kokiai progai, ypač šventiniu laikotarpiu. Naudodami paprastus ingredientus ir trumpą paruošimo laiką, galėsite greitai mėgautis skaniu naminiu skanėstu. Be to, receptas tinka pradedantiesiems ir yra patikimas!
Kas yra vaisinis pyragas
Vaisinis pyragas yra tradicinis britų kalėdinis pyragas, supakuotas su vaisiais ir riešutais, dažnai apibarstytas alkoholiu, paprastai brendžiu. Tai suteikia subtilaus brendžio skonio ir išlaiko pyragą drėgną, todėl jį galima ilgai laikyti.
Mėgstu juo mėgautis su taure raudonojo vyno ar puodeliu espreso. Peržiūrėkite šį drėgno vaisinio pyrago receptą, pagal kurį prieš kepant ingredientus reikia išvirti, kad gautumėte papildomo skonio!


Vaisinio pyrago recepto ingredientai


- Sviestas
- Kiaušiniai
- Apelsinų sultys
- Mieloji
- Miltai
- Pieno milteliai
- Muskato riešutas
- Sumaišyti prieskoniai
- Cinamono milteliai
- Kepimo soda
- Brendis
Visą informaciją apie ingredientus rasite receptų kortelėje.
Dažnai užduodami klausimai
Šiam receptui geriausia naudoti tamsųjį romą arba brendį. Išimtą iš orkaitės pyragą iškart aptepkite 1-2 šaukštais.
Norėdami laikyti, apvyniokite pyragą į brendžiu suvilgytus rankšluosčius, o tada suvyniokite į aliuminio foliją arba plastikinę plėvelę.
Tinkamai laikant, įprastoje kambario temperatūroje pyragas išsilaikys mėnesį. Šaldytuve turėtų laikyti 6 mėnesius.
Šiame recepte viename kepalėje yra 912 kalorijų.


Ką patiekti su vaisių pyragu
Šį patiekalą geriausia patiekti kaip desertą. Dėl puikaus šventinio asortimento rekomenduoju šiuos desertus.
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Norėdami gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano Receptų rodyklėir sekite naujienas užsiprenumeravę mano naujienlaiškis ir seka mane toliau Facebook, Pinterestir Instagramas dėl naujų atnaujinimų.
Kiti receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite ekranui užtemti
Riebalais ištepkite ir išklokite 5–6 mini kepimo formeles. Įkaitinkite orkaitę iki 300°F (150°C). Miltus, pieno miltelius ir prieskonius persijokite kartu.
Dideliame puode sumaišykite sumaišytus vaisius, sviestą, cukrų, medų, apelsinų sultis ir kepimo soda. Maišykite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps. Mišinį užvirinkite ir troškinkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies. Nuosekliai maišykite. Išimkite puodą ir palikite atvėsti.
Sumaišykite kiaušinius ir švelniai suplakite šakute. Švelniai įmaišykite jį į atvėsusį pyrago mišinį. Supilkite persijotus ingredientus. Tolygiai paskirstykite į paruoštą skardą ir kepkite apie 1 valandą arba kol iškeps.
Išimkite pyragą ir aptepkite viršų brendžiu. Tvirtai uždenkite aliuminio folija. Tortą geriausia valgyti po kelių dienų brandinimo.
7 puodeliai susmulkintų mišrių vaisių (razinų, sultonų, serbentų, džiovintų spanguolių, džiovintų abrikosų, mišrios žievelės ir glazūruotų vyšnių asortimentas). 1 puodelis riešutų (migdolų, lazdyno riešutų, pekano riešutų arba pistacijų). 1–1,5 stiklinės brendžio arba romo. Brendį arba romą supilkite į susmulkintus sumaišytus vaisius ir riešutus. Prieš naudojimą laikykite sandariame inde 2-3 savaites.
Spustelėkite konvertavimo įrankį.
Patiekimas: 6kepaliukai, Kalorijos: 912kcal, Angliavandeniai: 143g, Baltymai: 12g, Riebalai: 35g, Sotieji riebalai: 21g, Polinesotieji riebalai: 2g, Mononesotieji riebalai: 9g, Transriebalai: 1g, Cholesterolis: 207mg, Natris: 508mg, Kalis: 537mg, Pluoštas: 6g, Cukrus: 95g, Vitaminas A: 2066 mTV, Vitaminas C: 27mg, Kalcis: 115mg, Geležis: 4mg
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.