Drėgno vaisių pyrago receptas – Malaizijos skonis

Drėgno vaisių pyrago receptas – Malaizijos skonis


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.

Tai greitas ir paprastas drėgno vaisių pyrago receptas puikiai tiks bet kokiai progai, ypač šventiniu laikotarpiu. Naudodami paprastus ingredientus ir trumpą paruošimo laiką, galėsite greitai mėgautis skaniu naminiu skanėstu. Be to, receptas tinka pradedantiesiems ir yra patikimas!

Kas yra vaisinis pyragas

Vaisinis pyragas yra tradicinis britų kalėdinis pyragas, supakuotas su vaisiais ir riešutais, dažnai apibarstytas alkoholiu, paprastai brendžiu. Tai suteikia subtilaus brendžio skonio ir išlaiko pyragą drėgną, todėl jį galima ilgai laikyti.

Mėgstu juo mėgautis su taure raudonojo vyno ar puodeliu espreso. Peržiūrėkite šį drėgno vaisinio pyrago receptą, pagal kurį prieš kepant ingredientus reikia išvirti, kad gautumėte papildomo skonio!

Drėgnas vaisių pyragas supjaustytas griežinėliais. Drėgnas vaisių pyragas supjaustytas griežinėliais.

Vaisinio pyrago recepto ingredientai

Ingredientai drėgno vaisinio pyrago receptui. Ingredientai drėgno vaisinio pyrago receptui.
  • Sviestas
  • Kiaušiniai
  • Apelsinų sultys
  • Mieloji
  • Miltai
  • Pieno milteliai
  • Muskato riešutas
  • Sumaišyti prieskoniai
  • Cinamono milteliai
  • Kepimo soda
  • Brendis

Visą informaciją apie ingredientus rasite receptų kortelėje.



Dažnai užduodami klausimai

Koks alkoholis geriausiai tinka vaisių pyragui?

Šiam receptui geriausia naudoti tamsųjį romą arba brendį. Išimtą iš orkaitės pyragą iškart aptepkite 1-2 šaukštais.

Kaip išsaugoti vaisių pyragą?

Norėdami laikyti, apvyniokite pyragą į brendžiu suvilgytus rankšluosčius, o tada suvyniokite į aliuminio foliją arba plastikinę plėvelę.

Ar vaisių pyragą reikia šaldyti?

Tinkamai laikant, įprastoje kambario temperatūroje pyragas išsilaikys mėnesį. Šaldytuve turėtų laikyti 6 mėnesius.

Kiek kalorijų vienoje porcijoje?

Šiame recepte viename kepalėje yra 912 kalorijų.

Drėgnas vaisių pyragas su džiovintais vaisiais, užpiltas centre.  Drėgnas vaisių pyragas su džiovintais vaisiais, užpiltas centre.

Ką patiekti su vaisių pyragu

Šį patiekalą geriausia patiekti kaip desertą. Dėl puikaus šventinio asortimento rekomenduoju šiuos desertus.

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Norėdami gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano Receptų rodyklėir sekite naujienas užsiprenumeravę mano naujienlaiškis ir seka mane toliau Facebook, Pinterestir Instagramas dėl naujų atnaujinimų.


Kiti receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Riebalais ištepkite ir išklokite 5–6 mini kepimo formeles. Įkaitinkite orkaitę iki 300°F (150°C). Miltus, pieno miltelius ir prieskonius persijokite kartu.

  • Dideliame puode sumaišykite sumaišytus vaisius, sviestą, cukrų, medų, apelsinų sultis ir kepimo soda. Maišykite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps. Mišinį užvirinkite ir troškinkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies. Nuosekliai maišykite. Išimkite puodą ir palikite atvėsti.

  • Sumaišykite kiaušinius ir švelniai suplakite šakute. Švelniai įmaišykite jį į atvėsusį pyrago mišinį. Supilkite persijotus ingredientus. Tolygiai paskirstykite į paruoštą skardą ir kepkite apie 1 valandą arba kol iškeps.

  • Išimkite pyragą ir aptepkite viršų brendžiu. Tvirtai uždenkite aliuminio folija. Tortą geriausia valgyti po kelių dienų brandinimo.

Pasiruoškite prieš 2-3 savaites:
7 puodeliai susmulkintų mišrių vaisių (razinų, sultonų, serbentų, džiovintų spanguolių, džiovintų abrikosų, mišrios žievelės ir glazūruotų vyšnių asortimentas). 1 puodelis riešutų (migdolų, lazdyno riešutų, pekano riešutų arba pistacijų). 1–1,5 stiklinės brendžio arba romo. Brendį arba romą supilkite į susmulkintus sumaišytus vaisius ir riešutus. Prieš naudojimą laikykite sandariame inde 2-3 savaites.
Spustelėkite konvertavimo įrankį.

Patiekimas: 6kepaliukai, Kalorijos: 912kcal, Angliavandeniai: 143g, Baltymai: 12g, Riebalai: 35g, Sotieji riebalai: 21g, Polinesotieji riebalai: 2g, Mononesotieji riebalai: 9g, Transriebalai: 1g, Cholesterolis: 207mg, Natris: 508mg, Kalis: 537mg, Pluoštas: 6g, Cukrus: 95g, Vitaminas A: 2066 mTV, Vitaminas C: 27mg, Kalcis: 115mg, Geležis: 4mg

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -