Pereikite per tekilą: „Acronimo Sotol“ drąsiai sukelia kokteilius

Pereikite per tekilą: „Acronimo Sotol“ drąsiai sukelia kokteilius

„Acronimo Sotol“ padeda vėl įvesti šią savitą šiaurinę Meksikos dvasią naujai kokteilių mėgėjų bangai.

Pagaminta iš laukinių kaladėlių dykumos šaukšto augalo, „Sotol“ siūlo žemišką, žolelių ir be galo universalų skonį. Tai puikiai tinka kurti gėrimus, kurie subalansuoja ugnį, vaisius ir šviežumą. Šiame „RoundUp“ „Acronimo“ demonstruoja savo asortimentą: nuo Čilės pabučiuoto aštraus „Sotolita“ iki atogrąžų gurkšnių, tokių kaip „Kalinca Nawa“ ir elegantiški posūkiai klasikams, tokiems kaip Chihuahua Negroni. Kiekvienas kokteilis pabrėžia skirtingą „Sotol“ unikalaus personažo pusę, įrodantis, kad „Acronimo“ nėra tik Agavos dvasios pakaitalas, bet ir visa tai.









Aštrus sotolita




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • 1 uncija. Cointreau
  • 1 uncija. Chiltepino sirupas* (gali pakeisti Ancho Reyes likerį)
  • 1 uncija. Lime sultys, šviežiai išspaudžiamos
  • Ledo kubeliai
  • Praėjo Čilės druska, skirta ratlankiui
  • Liaukos kalkių ir džiovintų česnakų gabaliukas (garnyrui)



Paruošimas

  1. Ratlo stiklas su laimo sultimis ir druska (neprivaloma).
  2. Užpildykite ledu.
  3. Kramtytoje sumaišykite „Sotol“, „Cointreau“, „Chiltepin“ sirupą, laimo sultis ir ledą.
  4. Gerai purtykite.
  5. Į stiklinę įtempkite ant ledo.
  6. Įpilkite kalkių rato ir džiovintą česnaką.

*Chiltepino sirupas


Ingredientai


  • 1 puodelis vandens
  • 1 puodelis cukraus
  • 1 puodelis vandens ir 1 puodelis cukraus su 1 šaukštu susmulkintų chiltepino paprikų

Paruošimas


  1. Virimo ingredientai.
  2. Troškinkite 5 minutes, įtemptas ir vėsus.










Kalinca Nawa




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • ½ uncijos. Mango minkštimas
  • ½ uncijos. Aistros vaisių minkštimas
  • 1 uncija. Lime sultys, šviežiai išspaudžiamos
  • ½ uncijos. Imbiero sirupas
  • Ledo kubeliai
  • Džiovintas aitriosios paprikos mango ir rozmarinas (garnyrui)



Paruošimas

  1. Kramtytoje sumaišykite sotol, mango minkštimą, pasiflorų vaisių sirupą, laimo sultis, imbiero sirupą ir ledo kubelius.
  2. Gerai purtykite.
  3. Įmeskite į stiklinę, užpildytą ledu.
  4. (Neprivaloma) Papuoškite kalkių gabaliuku arba šviežio ar džiovinto mango gabalėliu.










Sotopas




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • 1 uncija. „Giffard Cream of Passion Fruit“
  • 1 ½ uncijos. Ananasų sultys
  • 1 uncija. Lime sultys
  • ½ uncijos. Paprastas sirupas



Paruošimas

  1. Kramtytoje sumaišykite „Sotol“, „Passion Fruit Crème“, ananasų sultis, laimo sultis, sirupą ir ledo kubelius.
  2. Gerai purtykite.
  3. Įmeskite į kupė ar Martini stiklą.
  4. (Neprivaloma) Papuoškite griežine ananasų arba ananasų lapų.










Ranch Mojito




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • 30 g svarainių pasta (gali pakeisti abrikosų uogienę)
  • 10 kalyklos lapų
  • 1 uncija. Lime sultys, šviežiai išspaudžiamos
  • Klubo soda, į viršų
  • Ledo kubeliai



Paruošimas

  1. Paimkite aukšto lygio taurę ir į stiklo dugną įpilkite šviežių mėtų lapų ir svarainių pastos. Švelniai sumaišykite mėtų lapus ir svarainių pastą kartu, naudojant šaukštą ar šaukšto užpakalinę dalį. Tai padeda išlaisvinti mėtų eterinius aliejus ir sumaišo svarainių pastą su monetų kalykla.
  2. Supilkite šviežias laimo sultis ir toliau sumuškite, kol svarainių pastas bus gerai sumaišytas ir ištirps.
  3. Užpildykite stiklinę maždaug tris ketvirtadalius pilno ledo kubelių ir užpilkite sotol.
  4. Gerai išmaišykite mišinį, kad sujungtumėte visus ingredientus.
  5. Likusią stiklinę užpildykite klubo soda.
  6. Maišykite švelniai, kad sujungtumėte.
  7. Papuoškite kalkių pleištu ir mėtų šakele.










Aštrus Manzanita




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • 1 uncija. Šv. Germainas („Liadflower“ likeris)
  • 2 uncijos. „Apple Jam“
  • ½ uncijos. „Chipotle“ pastas
  • 1 uncija. Paprastas sirupas
  • 1 uncija. Lime sultys, šviežiai išspaudžiamos
  • Sausas chipotle, garbės ratlankis



Paruošimas

  1. Ratlo kokteilio stiklas su laimo sultimis ir panardinkite jį į Tajín, kad padengtų ratlankį. Atidėti.
  2. Kokteilių purtyklėje sumaišykite „Sotol“, „St Germain“, „Apple Jam“, „Chipotle“ pastą, sirupą ir laimo sultis.
  3. Į purtyklę įpilkite ledo kubelių ir energingai purtykite maždaug 15-20 sekundžių, kol gerai atšaldys.
  4. Įmeskite mišinį į paruoštą kokteilio taurę.
  5. Papuoškite ant ratlankio sauso česnako gabalėlio arba plūduriuojate ant kokteilio viršaus.










Chihuahua Negroni




Ingredientai


  • 1 uncija. Sotol Blanco
  • 1 uncija. Campari
  • 1 uncija. Vermutas Rosso
  • ½ uncijos. „Chipotle“ pastas
  • Oranžinė žievelė (garnyrui)



Paruošimas

  1. Užpildykite senamadišką ar uolienų stiklą ledo kubeliais, kad jį atšaltų.
  2. Maišymo taurėje sumaišykite „Sotol“, „Campari“ ir „Sweet Vermouth“.
  3. Į maišymo stiklą įpilkite ledo kubelių ir švelniai išmaišykite maždaug 20–30 sekundžių, kol gerai atšaldys.
  4. Mišinį įdarykite į paruoštą stiklą ant ledo kubelių.
  5. Susukite apelsinų žievelę ant gėrimo, kad išlaisvintumėte aliejų, tada įmeskite į stiklą.










Yra Carajillo




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • 1 ½ uncijos. „Apple“ sirupas
  • 2 uncijos. Espreso (šviežiai užvirintas)
  • 1 uncija. Garintas pienas
  • Cinamono lazda (garnyrui)
  • Ledo kubeliai (neprivaloma)



Paruošimas

  1. Alaus 2 uncijos. šviežio espreso ir atidėtas atvėsti.
  2. Kokteilių purtyklėje sumaišykite „Sotol“, „Apple“ sirupą, espresso ir išgarintą pieną.
  3. Į purtyklę įpilkite ledo kubelių, jei norite, kad jūsų „Carajillo“ atšaldytos.
  4. Smagiai purtykite maždaug 15-20 sekundžių, kol gerai sumaišys ir atšaldys.
  5. Mišinį ištieskite į stiklą.
  6. Galite patiekti jį per ledo kubelius, jei norite, kad jis būtų šaltas, arba be ledo, jei norite, kad jis būtų šiltas.
  7. Papuoškite cinamono lazda.










Pagrindinis




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • ½ uncijos. Pločio karaliai
  • ½ uncijos. Paprastas sirupas
  • 1 ½ uncijos. Hibiscus infuzija
  • 1 uncija. Lime sultys, šviežiai išspaudžiamos
  • Ledo kubeliai
  • Sausos hibisko gėlės (garnyrui)
  • Tajín, už RIM



Paruošimas

  1. Rat savo kokteilio taurę su laimo sultimis ir panardinkite į Tajin, kad padengtumėte ratlankį. Atidėti.
  2. Kokteilių purtyklėje sumaišykite „Sotol“, „Ancho Reyes“, sirupą, hibiscus infuziją ir šviežiai suspaustas kalkių sultis.
  3. Į purtyklę įpilkite ledo kubelių ir energingai purtykite maždaug 15-20 sekundžių, kol gerai atšaldys.
  4. Mišinį ištieskite į paruoštą kokteilio stiklą, užpildytą ledo kubeliais.
  5. Papuoškite sausomis hibisko gėlėmis ant kokteilio.










Jamaikos




Ingredientai


  • 2 uncijos. Sotol Blanco
  • 1 uncija. Hibisko sirupas
  • ¾ uncijos. Šviežios laimo sultys
  • Citrinos žievelės (garnyrui)
  • Hibisko druska
  • Ledo kubeliai



Paruošimas

  1. Užpildykite kokteilių purtyklę ledu.
  2. Į purtyklę įpilkite sotolio, hibisko sirupo ir šviežių kalkių sulčių, gerai purtykite, kol atšaldys.
  3. Įmeskite mišinį į kupė stiklą.
  4. Papuoškite citrinos posūkiu ant stiklo krašto.










„Tango Mango“




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • 1 ½ uncijos. Išaiškintas mango
  • 1⁄2 uncijos. Pločio karaliai
  • Kalendra (garnyrui)



Paruošimas

  1. Užpildykite kokteilių purtyklę ledu.
  2. Įpilkite visų ingredientų ir suplakite.
  3. Užpildykite senamadišką stiklą ledu ir supilkite purtyklės turinį į stiklą.
  4. Papuoškite kalendra.










Tamarindas mielas




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sotol Blanco
  • 1 uncija. Tamarindo sirupas
  • ½ uncijos. Šviežios citrinos sultys
  • Sodos vanduo
  • Tajín
  • Ledo kubeliai
  • Citrinos pleištas (garnyrui)



Paruošimas

  1. Užpildykite purtyklę ledu ir sumaišykite visus ingredientus.
  2. Gerai purtykite maždaug 10–15 sekundžių.
  3. Mišinį ištieskite į senamadišką stiklą, kuris buvo supjaustytas Tajín.
  4. Į stiklinę įpilkite ledo, po to – sodos vandens purslą.
  5. Papuoškite citrinos pleištu.


Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -