3 būtini „Penelope Bourbon“ kokteiliai

Pakelkite taurę iki Penelope Bourbon – dvasios, gimusios iš šventės ir pagaminta, kad užfiksuotų mažą „Life“ (ir didelis) malonumai.
Nesvarbu, ar esate nuotaika dėl kažko burbuliuojančio ir gaivinančio, klasikinio ledinės arbatos mėgstamo ar putojančio „Spritz“ su žolelių smūgiu, šie trys „Penelope“ kokteiliai yra apie lengvus gurkšnius, gražius garnyrus ir skonį, kuris pataiko teisingai – tobulai skrudinant viską, ką verta švęsti.
„Penelope Rosé Highball“
Ingredientai
- 2 uncijos. Penelope Rosé
- 6 uncijos. Imbiero alus (arba apsikeiskite klubo soda, jei norite, kad jis būtų mažiau saldus)
- Garnisas: braškių + kalyklos
Paruošimas
- Užpildykite aukštą taurę ledu.
- Į stiklinę užpilkite „Penelope Rosé“.
- Įpilkite imbiero alaus į viršų.
- Papuoškite braškėmis ir mėtomis.

Penelopės posūkis ant Arnoldo Palmerio
Ingredientai
- 2 uncijos. Penelopės statinės stiprumas
- 1 šaukštas medaus
- 1 ½ uncijos. Citrinų sultys
- 3 uncijos. ICED TEA
- Garnisas: citrinos gabaliukas
Paruošimas
- Į purtyklę įpilkite citrinos sulčių ir medaus ir maišykite, kol medus ištirps.
- Supilkite ledinę arbatą ir „Penelope“ statinės stiprumą.
- Užpildykite ledu, gerai suplakite ir įpilkite į stiklinę ant ledo.
- Papuoškite citrinos gabaliuku.

Penelope Spritz
Ingredientai
- 2 uncijos. Penelopės burbonas
- ½ uncijos. Šalavijas paprastas sirupas
- 3 uncijos. „Prosecco“
- ¾ uncijos. Citrina
- Garnisas: citrinos gabaliukas
Paruošimas
- Sumaišykite „Penelope“, „Citrinų sultis“ ir „Sage“ paprastą sirupą kokteilių purtyklėje su ledu ir suplakite, kol gerai atšaldys.
- Užpilkite ant ledo ir užpilkite „Prosecco“.
- Papuoškite citrinos gabaliuku.