Keptos vištienos sparneliai- lengvas būdas- Kinijos Sičuano maistas

Noriu jus supažindinti su savo skaniais ir paprastais keptuvėmis keptais vištienos sparneliais. Kartais geriausi patiekalai yra paprasčiausi, kaip ir mūsų virta vištiena.
Šie keptiniai vištienos sparneliai yra įrodymas, kad jums nereikia ilgo prieskonių sąrašo ar giliai kepimo, kad pasiektumėte neįtikėtinai traškius, kvapius sparnus. Mes pagaminsime traškius vištienos sparnelius su švelnia mėsa su tik druska, šviežiu imbieru ir šukutėmis.


Kadangi nėra sudėtingų prieskonių, galite pasimėgauti natūraliais vištienos skoniais. Panašus į rūkytą vištieną, su sausos vištienos skoniu. Šis metodas turi tam tikrų panašumų su mūsų keptu kiaulienos pilvu. Mes naudojame tik druskos ir tinkamą kepimo techniką, kad atrakintume neįtikėtinus natūralius skonius.
Norėdami pasiekti puikiai keptus vištienos sparnelius, būkite kantrūs ir kontroliuokite šilumą. Mes galime sukurti auksinį, traškią apvalkalą, išlaikydami, kad sultinga mėsa yra tiesiog paruošta.


Ingredientai
- 10 vištienos vidurinių sparnų
- 1/2 šaukštelio. druska
- 1/2 šaukšto. daržovių aliejus
- 3-4 šaulionai, supjaustyti į 2 colių gabalus
- 1 colio šviežias imbieras, supjaustytas plonomis griežinėliais
Sičuano pipirų kukurūzų marinavimo metodas: Jei ant rankos turite „Sichuan Peppercorn“, įpilkite maždaug 1/4 šaukštelio Sičuano pipirų kukurūzų, kad marinuotumėte vištienos sparnelius. Jie atneš unikalų aromatą. Tačiau po virimo neskanaus tik numalšinimo.
Instrukcijos
Pagardink sparnus: PAT vištienos sparnelius visiškai išdžiūsta popieriniais rankšluosčiais. Norėdami dar gilesnį skonio įsiskverbimą, prieš sūdydami, naudokite dantų krapštuką, kad kiekviename vištienos sparne būtų kelios mažos skylės. Tai padeda druskai patekti į mėsą, o ne tik pagardyti paviršių. Kaip tai, ką mes padarėme kantono traškiame kiaulienos pilve.


Pagardinkite druska, imbierą ir šukę. Viskas gerai sumaišykite ir atidėkite 1 valandą.


Pradėkite nuo vidutinio ir žemo šilumos: Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės ir žemos ugnies. Įdėkite vištienos sparnelius į vieną sluoksnį. Virkite 3-4 minutes, kol jis suformuos lengvą, traškią apvalkalą. Retkarčiais apverskite juos ir toliau gaminkite maždaug 6-8 minutes.
Vištienos sparneliai keptuvėje gali išleisti papildomą aliejų; Nepamirškite jį pašalinti virtuvės popieriaus. Tada pasukite ugnį, o dabar pridėkime traškią apvalkalą. Toliau virkite maždaug 2 minutes per didesnį ugnį, kad būtų nuostabiai traški oda.




- 10 Vištienos viduriniai sparnai
- 1/2 TSP. druska
- 1/2 kasas. daržovių aliejus
- 3-4 Šalmai supjaustyti į 2 colių gabalus
- 1 coliai Šviežias imbieras supjaustytas į plonas griežinėliais
Pagardink sparnus
PAT vištienos sparneliai visiškai išdžiūsta popieriniais rankšluosčiais. Norėdami dar gilesnį skonio įsiskverbimą, prieš sūdydami, naudokite dantų krapštuką, kad kiekviename vištienos sparne būtų kelios mažos skylės. Tai padeda druskai patekti į mėsą, o ne tik pagardyti paviršių. Tai paprastas triukas, kuris daro pastebimą skirtumą. Pagardinkite druska, imbierą ir šukę. Viskas gerai sumaišykite ir atidėkite 1 valandą.
Kepimas su kantrybe
Pradėkite nuo vidutinio ir silpno šilumos: šilumos aliejų didelėje keptuvėje virš vidutinės mažos ugnies. Įdėkite vištienos sparnelius į vieną sluoksnį. Virkite 3-4 minutes, kol jis suformuos lengvą, traškią apvalkalą. Retkarčiais apverskite juos ir toliau gaminkite maždaug 6-8 minutes.
Vištienos sparneliai keptuvėje gali išleisti papildomą aliejų; Nepamirškite jį pašalinti virtuvės popieriaus. Tada pasukite ugnį, o dabar pridėkime traškią apvalkalą. Toliau kepkite maždaug 2 minutes per didesnę ugnį, kad gautumėte nuostabiai traškią odą

